Wyzwania w opiece nad osobami starszymi w domach opieki.
Prawdziwa pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak odpowiedniej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najważniejszego gatunku – sprawdź ANCHOR. Jednakże mimo pozorom, pizza nie jest w najwyższym stopniu ulubiona strawa Włochów. Włosi miłują pasty w każdej postaci. Ziemniak są tu spożywane sporadycznie, jednakowoż makarony praktycznie wolno spotkać niemal w dowolnym daniu. Przejeżdżając prze drobne włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie zobaczyć, jak przed domami stoją ogromne kosze wypełnione domowym makaronem, jaki schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z przewodnich kuchennych zajęć. Zresztą, tak wyśmienitego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron spożywany jest we Włoszech przez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W upalne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół i mamy prędkie, perfekcyjne jedzenie pod słońcem – zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest wyszukana, jej smaki powstają w oparciu o produkty sezonowe, a taki sposób odżywiania jest najzdrowszy.
1. Portfolio
2. Przewodniki
3. Tutaj
5. Otwórz link